MEISTÄ

VIHDOINKIN! ET ENÄÄ TUNNE PURISTUSTA, PAINETTA TAI PUUTUMISTA, KUN LAITAT JALKAAN LUISTIMET, MONOT, VAELLUSKENGÄT TAI MITKÄ TAHANSA MUUT JALKINEET

Parhaistakin alkusovituksista huolimatta jalkineista voi kadota sopivuus jo ensi kerralla oikeissa olosuhteissa. Jalkoja särkee, puuduttaa, puristaa tai hiertää. Syypää tähän voi olla moni seikka ja syy saadaan selville vain kunnon jalka-analyysin avulla.

Eikä ihmekään, sillä jokaisella meistä on yksilölliset jalkojen muodot

Nykyisin luistimet, monot, vaelluskegät ja kaikki muutkin jalkineet valmistetaan yhden muotin mukaan, joten lähes kaikki jalkineet kannattaa yksilöidä itselle täydellisesti istuviksi.
Monet ratkaisevatt sopivuusongelmansa ostamalla useita numeroita liian suuret kengät, ja sitten tyhjää tilaa täytetään parhaansa mukaan sukkakerroksilla, muotopohjallisilla tai muilla tavoin

Yleensä ei kuitenkaan ymmärretä, että kovat ulkokuoret eivät pysty muotoutumaan jalan muotojen mukaisesti kovassakaan käytössä.

Tulevaisuudessa sinun ei tarvitse hyväksyä puristusta tai puutumista, vaan kengän muoto saadaan vastaamaan 100%:sti jalan muotoa.

Ei enää liukuhihnamuotin mukaisia jalkineita

Ei enää muutamaa numeroa liian suuren kengän ostamista, vaan voit ostaa jalkineet oman jalkasi kokoisena.
Mukavuutta ja sopivuutta – täydellistä istuvuutta!

Muista aina, että:

”Tiukat eivät voi olla koskaan sopivat, mutta sopivaksi muokatut voi laittaa tiukalle.”

UNELMAN JA PAINAJAISEN VÄLINEN ERO ON VAIN PARI MILLIMETRIÄ