Customer Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

My blog
Average rating:  
 5 reviews
 by Ville Laine

Uudet luistimet painoivat uunimuokkauksesta huolimatta, mutta kun Makella käytettiin luistimet, niin loppuivat ongelmat!👍

 by Pekka Porttikivi

Erityisesti oikean jalan lisäveneluu jalkaterän sivulla painoi todella ikävästi luistimessa. Käsittelyssä luistimiin saatiin kuitenkin hyvin tilaa juuri sinne, minne sitä tarvittiin. Näin ollen kivut hävisivät. Palvelu oli todella asiantuntevaa ja myös nopeaa. Luistimet otettiin illalla vastaan ja heti seuraavana aamuna ne olivat noudettavissa. Suosittelen ottamaan yhteyttä Makeen, jos luistin ei syystä tai toisesta tunnu sopivan jalkaan!
Suurkiitokset!

 by Jutta Aalto

Jääkiekkoa B-junnuissa pelaavalle pojallemme on kasvanut todella pahat ylimääräiset veneluut jalkoihin ja mitkään luistimet eivät suoraan istu jalkoihin vaan hankaavat pahasti.
CinderellaFit ja Make Pirhonen ratkaisi taas ongelman ja muotoili luistimet täydellisesti pojan jalkaan sopiviksi. Tulos oli uskomaton ja jopa luisteluvauhti myös kasvoi, kun luistimet istuivat täydellisesti.
Make myös halusi jaloista kuvat ensimmäisen käytön jälkeen, jotta pystyi varmistamaan ettei luistimet hankaa mitenkään.
Uudelleenmuokkaus tarpeen mukaan kuuluu aina myös palveluun.
Ajan muokkaukseen sai todella nopeasti ja se onnistui myös viikonloppuna!
Suositeltiin ja suositellaan tätä palvelua myös joukkueessa ja muille kavereille!
Kiitos Make!

 by Aaro Hyödynmaa

Lyhyesti sanottuna: Vein Markun luokse sellaiset luistimet, joilla luisteleminen sattui. Sen jälkeen kun Markku oli tehnyt taikansa niille, niillä luisteleminen oli aivan mahtavaa. Iso hatun nosto tälle miehelle.

 by Keijo Lukkarinen

5. joulukuuta 2017  ·
Jääkiekkoluistin:
Jaloissa sisäsyrjällä lisäveneluun patit ja niihin tarvittiin täsmällinen paineenpoisto.
Make hoiti homman